DWQA QuestionsCum pot sa vand sau sa predau definitv intreprinderea individuala unui om de afaceri care vrea sa lucreze in acest domeniu?
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Am deschis in ianuarie 2010 la sucursala Vatra Dornei a Registrului Comertului ce apartine de Suceava o intreprindere individuala neplatitoare de TVA, referitoare la intermedieri casute lemn si inchiriere casuta lemn la turisti. Domiciliul meu este in bucuresti si aceasta intreprindere o deschisesem pentru un strain care vroia sa faca afaceri in Romania, dar care imediat s-a razgandit pentru ca a plecat in Corsica si nu a mai facut afaceri aici, iar eu am ramas cu firma deschisa. Nu am facut nimic cu ea si as vrea sa o dau cuiva care chiar vrea sa faca afaceri cu casutele de lemn si cu inchirierea unei casute pentru turisti. Cum trebuie sa procedez ca sa predau intreprinderea unui om de afaceri roman sau strain care sa se ocupe de asa ceva. Eu am 55 de ani si sunt foarte bolnava, deci nu ma pot ocupa de afaceri. Astept raspuns pe email
suciu.adriana@gmail.com
Va multumesc.

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Indicat este sa faceti transferul la nivelul actelor firmei, cum ar fi la nivelul statutului sau actului constitutiv. Indicat este sa mergeti la Registrul Comertului si sa solicitati mai multe informatii necesare cesiunii intreprinderii.

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!