DWQA QuestionsCum pot sa-mi recuperez copilul?
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna ziua,
Fata mea are acum 2 ani si 2 luni. Barbatul cu care am facut acest copil nu este casatorit legal cu mine si nici nu era in tara cand l-am nascut, nu a venit sa-l vada niciodata pana in septembrie 2011, intrucat a fost tinut in puscarie in Spania. Acum cand a venit in tara m-a dus la primarie cu gandul sa se intereseze de actele de cununie pentru noi, dar el de fapt urmarea sa treaca copilui pe numele lui. M-a convins sa trec copilul pe numele lui inainte de a ne cununa. Dar la numai cateva saptamani dupa acestea am aflat ca el de fapt are alte intentii, are alte femei, si a plecat in alta tara cu alta femeie lasandu-ma singura din nou si cu colilul pe numele lui. Ma ameninta ca ma distruge daca ma marit si ca imi ia copilul.
Cum pot trece din nou copilul pe numele meu , sfatuiti-ma va rog pemtru cea mai ieftina varianta, intrucat nu am bani sa platesc avocati scumpi, cel putin nu acum.
Va multumesc

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Este dificil ca dupa ce ati acceptat sa fie trecut pe numele tatalui, acum sa solicitati stergerea numelui. Problema dumneavoastra necesita o analiza profesionala detaliata din partea unui avocat, intrucat consecintele juridice sunt direct influentate de examinarea in detaliu a situatiei expuse. Va recomandam serviciul Sfat Juridic PRIVAT care presupune acordarea unei consultatii detaliate si personalizate de catre un avocat.

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!