DWQA QuestionsCum pot rezilia un contract de mana cu o formatie pt. nunti.
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna ziua. Am facut prostia sa ma grabesc si am incheiat un contract de mana cu o formatie de muzica care s-a oferit sa imi aduca si fotograf + cameraman. acesti ultimi 2 membri urma sa ii vad la o data ulterioara. Bineinteles ca au urmat zeci de telefoane fara raspuns, apoi ba raspundea altcineva si zicea ca seful formatiei e plecat in Italia, pana cand le-am zis ca daca nu sunt seriosi si nu ma intalnesc cu fotograful reziliez contractul. imediat s-a „intors” seful formatiei din Italia care mi-a zis o a treia varianta a fotografului care a fost pe rand : un student din bacau, fiul sefului formatiei si un fotograf din Comanesti.
La toate astea se adauga o solista care nu a putut sa vina la auditie pt. ca e din Iasi (sigur si asta e vrajeala).
Dupa aceste motive si mai sunt multe dar nu are rost sa le insir, m-am hotarat sa reziliez contractul cu respectiva formatie.

Problema mea e ca nu stiu daca imi mai recuperez banii dati ca avans, dar ce ma intereseaza cel mai mult e ca nu dupa nunta sa ma trezesc cu aia ca vor bani chiar daca nu mai canta.
Detalii despre contract: Contract de mana cu martori si serii de buletin, cu o singura clauza(din pacate) prin care se specifica ca in suma de 1500 de euro se include si serviciul de fotograf si filmare atat ziua cat si noaptea..
Multumesc anticipat

4 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Multumesc foarte mult, oricum se pare ca nu mai am nici o sansa sa recuperez banii dati acont deoarece prin instanta procedura mi se pare greoaie si costisitoare. Cel cu care am facut contractul nu mai are nr. ala de telefon de a doua zi dupa semnarea contractului. trebuie sa-l caut pe acasa. Daca merg la politie pot sa rezolv ceva?

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna seara,

Din pacate Politia nu are cum sa va ajute in acest caz, decat daca urmariti sa-i faceti o plangere penala in cazul in care acesta nu se prezinta la nunta pentru sustinerea programului.

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Multumesc foarte mult. O seara placuta.

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna seara,

In mod normal va trebui sa sesizati instanta pentru a rezolvi contractul, insa indicat ar fi sa le trimiteti acestora o adresa prin care sa le precizati rezolutiunea contractului intrucat nu si-au indeplinit obligatiile in sensul in care trebuiau sa va prezinte persoanele respective. Adiacent, precizati-le si telefonic aceste aspecte.