DWQA Questionscum pot divorta ?
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

buna ziua, sunt casatorita din anul1999 ,am un copil minor de 12 ani,nu mai locuiesc impreuna cu sotul din data de 25 .11.2000,timp in care nu a mai avut niciun contact nici cu mine, nici cu fiul nostru,precizez faptul ca fiul meu nu il cunoaste si nu a primit nimic de la tatal lui pana in prezent, eu fiind cea care m-am ocupat de cresterea si educarea lui,ajutata fiind de parintii mei,intrebarea mea este urmatoarea cum pot divorta ,pt ca in momentul de fata nu dispun de bani pt a angaja un avocat,tin sa precizez ca nu doresc niciun fel de ajutor de la sotul meu,singurul lucru este custodia deplina a copilului.Va multumesc si va rog sa imi raspundeti.

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Va trebui sa introduceti o actiune in instanta, urmand ca instanta sa pronunte divortul. In cadrul acestei actiuni va trebui sa precizati ce anume doriti dvs. odata cu pronuntarea divortului.

Relativ la avocat, puteti depune o cerere pentru ajutor public judiciar sau o cerere la Baroul din localitatea dvs. pentru a vi se oferi un avocat din oficiu.

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!