DWQA Questionscredit neachitat ?
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Am un credit de nevoi personale pe care nu l-am mai achitat de cateva luni. La ce demersuri poate sa apele banaca creditoare si ce poate obtine de la mine chemandu-ma in instanta? Eu nu am bunuri pe numele meu si nu desfasor nici-o activitate in tara asta. In aceiasi situati sunt si cu o companie de telefonie mobila care am prejudiciat-o cu cateva milioane acum cativa ani, acea suma in timp a devenit din ce in ce mai mare, acestia din urma au trimis o firma de recuperatori, au acestia la indemana vre-o modalitate legala de a obtine ceva de la mine?

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna seara,

Din pacate banca poate recurge la executarea silita a dvs. Insa, in cazul in care nu aveti bunuri personale, conturi cu lichiditati, salarii, pensii, atunci banca nu va poate executa silit practic, si astfel executarea silita se poate incheia. Pentru mai multe informatii cu privire la executarea silita va puteti informa de pe situl nostru cu Articole Juridice aflat la urmatorul link: [link url=http://www.cjo.ro/aj]Articole Juridice[/link]. In cazul in care banca va va actiona in instanta, desi nu este nevoie deoarece contractul de credit poate fi executat direct,
banca poate obtine impotriva dvs. o hotarare judecatoreasca prin care sa recurga practic la aceeasi cale juridica de executare silita. In ce priveste firma de recuperari creante, situatia juridica se prezinta in acelasi mod.