DWQA QuestionsCosturi partaj cu acordul partilor ?
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna ziua!As dori sa stiu daca partajul cu acordul partilor se poate face si la notar,sa nu mai necesite timp si procese?
Daca da,cat m-ar putea costa ?
multumesc!

2 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Da se poate face si la notar, insa nu va putem preciza un pret anume intrucat fiecare notar practica onorarii diferite. Va trebui sa va informati in mod direct de la un notar.

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Deci( am facut partaj cu acord =la notar ) imobilul sau imobilele = 1) Sa aibe impozitele la zi platite ,daca nu le platiti,, 2)Sa aveti cadastrul pt imobil/le,,3)Cheltuieli notariale compuse din = a) taxe notariale = un fel de T J T= taxa judiciara de timbrusi b) onorariu notar…Intreba-ti notarul de PRET,,el intreaba = 1)ce partajati = teren , sau constructie si 2) zona pt ca au preturi(probabil stabilite de evaluatori ) in functie de zona = x ron /MP teren si Y ron sau euro / mp constructie/imobil..Mie prin telef mi-a spus = a ,acolo( dupa ce i-am spus zona ) constructia este evaluata la X euro per MP iar terenul = Y euro/mp asa ca pregati-ti banii si multa sanatate in rest.( succes nu va trebuie,va trebuiesc ceva banuti…