DWQA Questionscontestatie instiintare concediere
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

In data de 31.03.2011 am primit o instiintare privind concedierea individuala pentru motive care nu tin de persoana angajatului. In ea erau precizate perioada de preaviz, motivele concedierii, ordinea de prioritati , termenul in care se pot depune contestatiile. Am facut o contestatie la Tribunal a acestei instiintari, crezand ca ea reprezinta o decizie de concediere. In data de 29.04.2011 am primit de la institutia in care am lucrat decizia de concediere colectiva pentru motive care nu tin de persoana angajatului prin care se anunta ca durata preavizului a expirat si contractul meu de munca a incetat. In ea se afla aceleiasi formulari ca in instiintarea primita anterior, singura diferenta este ca in ea nu mai apar motivele concedierii si nu are numar de inregistrare la registratura institutiei.
Ce pot face daca deja am depus o contestatie a primei instiintari? Fac o noua contestatie sau aduc la dosarul anterior aceasta decizie primita de curand? Ce se va intampla cu contestatia depusa anterior?
Multumesc anticipat!

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Va trebui sa atacati si ultima decizie, intrucat din cate observ este vorba de doua concedieri diferite. Prin urmare, veti merge in paralel cu ambele dosare trebuind sa le atacati pe amandoua.