DWQA Questionsconstructie neautorizata
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

am construit o magazie din osb deasupra unei pivnite existente pe terenul aferent cladirii achizitionate de mine de la o intreprindere. la un an si jumatate de la construire , am primit o instiintare prin care ma anunta ca am construit pe hotar, ca nu am respectat distanta ceruta de normele psi, ca apa pluviala se scurge pe terenul lor, deteriorand temelia si ca am obturat toata lumina pentru spatiile cu detinatiile de birouri.

e vorba de o cladire cu 2 etaje- cea de birouri, dar magazia mea le obtureaza lumina dintr-un singur, al carui geam se poate orienta altfel, birou in care rar este cineva, intreprinderea este falimentara. am sunat la nr de telefon indicat si nu raspunde nimeni.
ce e de facut in siruatia mea?ei cer repunerea in situatia anterioara si ma ameninta cu ridicarea constructiei si daune

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Situatia dvs. este intr-adevar dificila mai ales ca nu aveti autorizatie de constructie. Sfatul meu este sa megeti si sa discutati direct cu cei de la Primarie (poate gasiti o modalitate de aprobare a constructiei). In mod normal, autorizatia se obtine inainte de construire pentru ca viitoarea constructie sa fie legala, in caz contrar existand posibilitatea unei obligari la daramarea cladirii.

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!