DWQA QuestionsConstructie la calcan
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna ziua,

Am cumparat casa in care locuiesc in 2006, aceasta fiind construita pe hotar. Spre unul din vecini am ferestre de lumina in zid, acestea dand spre curtea lui ( practic sunt caramizile acelea de sticla prin care avem lumina dar nu vedem nimic). Acesta are un fel de magazie din lemn chiar pe peretele casei mele, putin mai jos de ferestrele de lumina.

Anul acesta a vandut casa iar proprietarii noi spun ca ar exista un acord scris cu cel de la care am cumparat casa in 2006 cum ca ar putea construi pe peretele meu unde am ferestrele de lumina pana sus adica si peste ele. Acest acord mai este valabil daca nu este semnat de mine, noul proprietar? Cel care a semnat a construit casa ca sa o vanda la vremea respectiva nu ca sa stea in ea si nici nu am fost anuntata de cel care mi-a vandut casa. Precizez ca nu stiu daca acordul a fost incheiat la notar. Deasemenea, vecinul are un teren de 130 m2, casa lui fiind construita pe un teren de 50 m2.

Va multumesc anticipat pentru raspunsul dumneavoastra.

Cu stima,

Claudia Gilman

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Avand in vedere ca este un nou proprietar, atunci ar trebui sa existe acordul dvs. Insa, daca constructiile se pastreaza in acelasi stadiu, atunci nu mai este nevoie de acordul dvs.

Cu stima,
Echipa CJO.ro