DWQA QuestionsConsecinte neachitare credit de nevoi personale
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna ziua,

Va solicit sfatul in legatura cu un imprumut de nevoi personale contractat acum 3 ani. Vreo 2 ani am platit apoi datorita unor probleme financiare nu am mai platit. Am solicitat o metoda de resalonare dar m-au refuzat din start si automat nu am mai platit. Intre timp mi-am schimbat si locul de munca si evident nu am anuntat banca de la care m-am imprumutat. La ce riscuri sunt expusa in afara de dobanda care curge? Aceasta banca imi poate bloca conturile care le am la alte banci?

Va multumesc!

Cu stima,
Mihaela

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

In situatia actuala se pune problema daca mai este nevoie sa achitati creditul de indata ce suma ar putea fi prescrisa daca au trecut mai mult de 3 ani de cand trebuia achitat creditul. Prin urmare, va trebui sa verificati aceste aspecte pentru a vedea daca mai exista obligatia dvs. de plata.

In ce priveste riscurile, pe langa suma principala se pot adauga si dobanzile si indicele de inflatie. Conturile de la alte banci ar putea fi afectate doar in cazul unei executari silite. Mai mult detalii despre executarea silita puteti gasi la urmatoarea adresa: http://www.cjo.ro/aj/files/executarea_silita.html

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!