DWQA Questionsconsecinte juridice neplata credit nevoi personale
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna ziua .In urma unui credit de nevoi personale,contractat in 2008 si derulat pe o perioada de 10 ani,la momentul februarie 2012 nu mai sunt in posibilitatea finaciara de a rambursa rata la credit.Mentionez ca nu am pus ca gir bunuri mobile sau imobile,Detin in proprietate o casa,am o pensie de 460 lei iar sotul meu salariu de 900 lei si actiuni din

2 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua .In urma unui credit de nevoi personale,contractat in 2008 si derulat pe o perioada de 10 ani,la momentul februarie 2012 nu mai sunt in posibilitatea finaciara de a rambursa rata la credit.Mentionez ca nu am pus ca gir bunuri mobile sau imobile,Detin in proprietate o casa,am o pensie de 460 lei iar sotul meu salariu de 900 lei si actiuni din „marea privatizare” l o societate.Intrebarea mea este: Ce poate s aimi faca Banca?Presupun,neavand cunostiinte juridice,O poprire pe venituri de 30%.

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

In aceste conditii, banca poate trece la excutarea silita a dvs., respectiv a bunurilor sau a veniturilor. Insa, va trebui verificat si contractul in sine pentru a indica concret cine va fi tras la raspundere. Problema dumneavoastra necesita o analiza profesionala si detaliata din partea unui avocat, intrucat consecintele juridice sunt direct influentate de examinarea in detaliu a situatiei expuse. Va recomandam serviciul Sfat Juridic PRIVAT care presupune acordarea unei consultatii detaliate si personalizate de catre un avocat.

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!