DWQA Questionsconsecinte imposibilitate plata sulta dupa partaj
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna ziua,
As dori si eu o parere, daca este cineva amabil.In caz de partaj la tribunal, sa spunem ca se incheie procesul si trebuie sa achit sulta jumatate din suma acceptata .Pun apartamentul in vanzare(pentru ca nu am bani si nu lucrez, am si copilul in ingrijire si locuiesc eu in apartamentul partajabil).Sa spunem ca nu reusesc sa vand apartamentul 6-12 luni si nu am bani nici sa platesc cheltuielile de judecata.Ce mi se intampla?Acest lucru este mai mult decat posibil sa se intample pentru ca apartamentele se vand greu si eu nu pot accesa un imprumut.
Multumesc tare mult! o zi buna!

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

In cazul in care nu aveti cum sa platiti sulta, atunci indicat ar fi sa asteptati sa se procedeze la executare silita. Astfel, nu trebuie sa va ocupati dvs. de vanzarea apartamentului, ci trebuie sa se ocupe de creditorul dvs. In cazul in care apartamentul nu se va vinde, atunci executarea practic fie se va suspenda, fie va inceta, fie va continua pana la momentul vanzarii.

Mai multe detalii despre executarea silita puteti gasi la urmatoarea adresa: http://www.cjo.ro/aj/files/executarea_silita.html

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!