DWQA QuestionsConcediere angajata in concediu medical – firma in proces de insolventa
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

firma la care lucrez este in proces de insolventa,eu sunt insarcinata si sunt si in concediu medical.Firma care se ocupa de insolventa a dat un comunicat in care anunta ca toti angajatii vor fi concediati.Intrebarea mea este -atata timp cat eu sunt in cm ma pot concedia si pe mine?

3 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Exista din pacate o exceptie in cazurile de insolventa, insa trebuie analizat daca sunt conditiile legale indeplinite pentru a va putea concedia. Problema dumneavoastra necesita o analiza profesionala si detaliata din partea unui avocat, intrucat consecintele juridice sunt direct influentate de examinarea in detaliu a situatiei expuse. Va recomandam serviciul Sfat Juridic PRIVAT care presupune acordarea unei consultatii detaliate si personalizate de catre un avocat.

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Dar faptul ca sunt in concediu medical nu conteaza?Ma pot concedia si in perioada concediulul medical sau dupa terminarea acestuia?Si as mai avea o intrebare-daca nu pot intra in somaj am inteles ca ma pot duce la CNAS pt.a ma prelua ei ca sa beneficiez de indemnizatie crestere copil deoarece firma ma concediaza din motive care nu tin de mine.Eu caut o modalitate pt.a beneficia de indemnizatia de crestere copil.

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Puteti fi preluata de CNAS intr-adevar, dar va trebui sa incheiati un contract separat cu acestia. Asa cum v-am precizat si anterior, problema dumneavoastra necesita o analiza in mod concret pentru a raspunde tuturor intrebarilor dvs. De aceea, va recomandam serviciul Sfat Juridic PRIVAT care presupune acordarea unei consultatii de catre un avocat.

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!