DWQA QuestionsCod caen produse handmade
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna ziua!

As dori sa stiu daca pot adauga coduri caen ce nu au legatura cu activitatea de baza a PFA-ului. Lucrez bijutetii handmade(realizate din furnituri pe care le import) si momentan vanzarile sunt online,dar as vrea sa le ofer spre vanzare si unor magazine reale,mi s-au propus colaborari,sa merg la targuri,etc. Am inteles ca trebuie sa depun o „DECLARA?IE pe propria r?spundere dat? �n temeiul prevederilor art. 15 alin. (2) din Legea nr. 359/2004”,imi puteti spune exact daca aceasta este de ajuns sau trebuie sa prezint si alte acte,eventual daca nu cumva trebuie sa-mi schimb statutul de PFA.Nu a stiut nimeni sa ma lamureasca exact pana acum. Multumesc frumos!

2 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Inca ceva,pot face aceasta modificare doar la sediul judetean al ONRC de care apartin sau exista posibilitatea sa aduc modificari PFA-ului la orice sediu ONRC? Multumesc.

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Raspunsul este afirmativ, puteti adauga si alte coduri CAEN, motiv pentru care va trebui sa mergeti la Registrul de care apartineti dvs. (unde v-ati infiintat PFA-ul) sa va interesati cu privire la declaratia precizata de dvs. pe care trebuie sa o depuneti si cu privire la atasarea la cerere a altor documente pe care acestia vi le solicita pentru inscrierea codului CAEN (cum ar fi statutul actualizat).

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!