DWQA Questionscod caen 7990 ?
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

buna ziua,

am dori sa infiintam (suntem 2 asociati) o firma in domeniul turismului, un srl cu obiect de activitate: oferirea de servicii turistice – indrumarea in alegerea unui hotel, un transportator cu preturi ok, vizitarea unui parc national, a unei zone turistice, etc.
nu ne permitem pt moment infiintarea unei agentii turistice, am aflat ca initial costurile sunt mult mai mari, plus locatie, asigurare, etc.
am tot cautat si am gasit ca si cod caen 7990 – alte serv de rezervare si asistenta turistica. pentru acest obiect de activitate avem nevoie de prezentarea unor documente care sa ateste vreo pregatire anterioara (studii specifice), e nevoie de acel brevet in turism ori de vreo diploma la inreg la ONRC?
ma puteti ajuta cu o delimitare a acestui obiect de activitate in comparatie cu cod caen 7911 si 7912. activitatea pe care am dori sa o desfasuram intra cumva in conflict cu activitatea unei agentii turistice? care sunt limitele?

in asteptarea unui raspuns la problema mea… va multumesc anticipat,
monica.

2 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna seara,

pentru licentiere unei agenţii de turism va trebuie o serie de documente care sa cuprindă cel putin licenţa de turism si brevetul de turism al persoanei care conduce agenţia. In mod normal ONRC solicita anumite autorizatii insa cel mai recomandat ar fi sa aflaţi in mod direct de la aceştia de autorizatiile necesare Dvs.

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

In priveşte obiectul de activitate, puteti alege codul 7990 si 7991. 7992 nu cred ca este cel indicat conform celor mentionate de către Dvs. In ce priveşte limitele, ca obiect de activitate puteţi trece câte coduri CAEN doriţi.