DWQA Questionsce s-ar intampla cu un imobil aflat pe propietatea primariei daca unul din proprietarii imobilului ar avea datorii la un leasing?
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

socrul meu are o firma de constructii, el a facut un leasing la o masina .cand a preluat leasingul in contract spunea ca in caz de neplata i se vor confisca toate imobilele si mobile sau tot ca va detine pe viitor. el deasemenea este si pensionar. ar putea sa piarda si pensia? casa in care locuieste este unul din propietari( fiind si eu si sotul meu) locul pe care este casa este in concesiunea cu primaria. intrebarea mea este ce s-ar intampla daca nu plateste? im momentul de fata are restante de 10 luni. astept raspunsul cat mai repede, va multumesc anticipat.

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

In cazul in care datoriile catre banca nu sunt platite, atunci se pot intreprinde masuri de executare silita asupra bunurilor sau veniturilor socrului. Astfel, acestea din urma pot fi blocate/vandute in vederea recuperarii creantei bancii. Banca nu se va putea indrepta impotriva altor bunuri ale altor persoane in afara de cele strict personale ale socrului.

Pentru o intelege mai buna a procedurii de executare silita, va puteti informa de pe situl nostru cu articole juridice, aflat la adresa: http://www.cjo.ro/aj