DWQA Questionsce pot pati? va rog dati-mi un sfat
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

buna, ieri tatal fostei prietene a depus o plangere impotriva mea cum ca ii hartuiesc fata ca o sun ca trec pe la ea pe strada si nui dau pace. ea mi-a spus ca vrea sa o duca si pe ea sa depuna dar ea nu vrea, tin sa specific ca e majora. in caz ca depune si ea ce se poate intampla? in urma cu 2 saptamani au fost ceva colegi la ea in fata casei si neam certat putin si am tras de ea dar nu am lovito. acu 2 3 zile am trecut din intamplare pe acolo si era unu cu masina , ea a coborat si el a dat cu masina in stalp dupa ce am schimbat cateva vorbe.

2 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Fata fiind majora, va trebui sa depuna ea insasi plangerea, daca doreste.Hartuirea nu este insa incriminata actualmente, astfel ca ea ar putea, eventual, sa depuna o plngere pentru loviri si alte violente, in considerarea faptului ca a avut loc acel incident in care marturisiti ca ,,ati tras de ea,,. Totusi, este posibil sa nu depuna plangere.

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Fapta dvs. nu constituie infractiune, motiv pentru care nu aveti de ce sa va faceti probleme. Insa, daca relatia dintre dvs. este tensionata, atunci mai bine ar fi un comportament normal si controlat ca sa nu aveti probleme pe viitor.

Va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!