DWQA QuestionsCe pot face in cazul unui credit bancar facut in numele meu prin furt de identitate?
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Imi cer scuze de deranj, dar sunt la capatul rabdarii… La 21 de ani, in 2004, m-i s-a inscenat o infractiune. Mic, prost si fara bani am fost condamnat si am executat un mandat de 10 ani. Dar nu pt asta va deranjez. In 2006, la circa 2 ani de la arestarea mea, cineva a contactat un credit de nevoi personale de la BRD in numele meu. Am aflat despre el abia cand cei de la o firma de recuperari credite mi-ai trimis instiintare in anul 2009. I-am sunat, i-am instiintat vizavi de situatia mea juridica, mi-au solicitat un act care sa ateste acest lucrul, dupa care m-au asigurat ca nu voi mai avea nicio problema.
Problema insa a revenit luna aceasta, cand aceeasi firma de recuperari m-a anuntat ca doreste sa ma execute silit pt o suma cu 20.000 de ron mai mare, circa 95.000 de ron…eu mi-am refacut viata in cei 2 ani ce au trecut de cand am fost eliberat, mi-am reluat studiile, m-am casatorit, am reusit sa ne cumparam o masina… Ce e de facut in situatia asta? Cui ma adresez? Va multumesc pt ajutor si imi cer mii de scuze daca am gresit rubrica.

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

In cazul dvs. este indicat sa atacati cat mai repede procedurile si eventual sa faceti o serie de sesizari. Accesati urmatoarea adresa pentru a afla ce aveti de facut: http://www.cjo.ro/sfat_privat

Cu stima,
Echipa CJO.ro