DWQA QuestionsCe acte sunt necesare pentru o actiune in evacuare?
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Proprietarii imobilului au incheiat un contract de inchiriere cu nepotul fostului ginere,nepot c 1are acum este inchis pentru talharie in Franta.Terenul inchiriat fiind aferent imobilului acestora,pe care acesta a construit o casuta din lemn unde functioneaza o alimentara,de care in prezent se ocupa fostul ginere.Proprietarii doresc evacuarea acestuia de pe terenul aflat in proprietatea lor,cu atat mai mult cu cat acesta ii ameninta de cate ori are ocazia,fiind foarte violent.
Va multumesc!

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

In principiu trebuie sa atasati o dovada cu privire la dreptul dvs. de proprietate. Insa, in acest moment, dvs. trebuie sa rezolvati problema inchirierii intrucat daca paratul are un contract de inchiriere, acesta nu poate fi evacuat.

Ca atare, mai intai ar trebui reziliat contractul de inchiriere, iar ulterior, daca se admite rezilierea, in aceeasi actiune sa solicitati si evacuarea.

Insa, s-ar putea sa va confruntati cu problema constructiei, deoarece trebuie verificat in ce masura s-a dispus constructia acelei cladiri, deoarece chiar daca ii evacuati de pe teren, s-ar putea sa ramana cu un drept asupra cladirii.

Prin urmare, sfatul meu este sa consultati un avocat si sa-i prezentati toate actele dvs.

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!