DWQA Questionscaz penal-2 ani puscarie ?
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

BUNA ZIUA, ACUM 2 ANI SOACRA MEA A PRIMIT 2 ANI DE PUSCARIE PENTRU SUSTRAGEREA UNEI SUME DE BANI DIN FIRMA LA CARE LUCRA,SAU DAT 2 ANI IN CARE SA POATA DA FIRMEI CASA IN CARE STA,ACUM MAI ARE 2 SAPTAMANI SI NU STIE DACA SE VA DUCE 2 ANI LA PUSCARIE.INTREBAREA MEA ESTE SE VA DUCE 2 ANI LA PUSCARIE?SE VA LUA SI CASA DE FIRMA RESPECTIVA??

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Pentru a va putea oferi un sfat competent ar trebui verificata hotararea de condamnare in totalitate. In situatia in care soacra dvs. a fost condamnata la inchisoare cu suspendare pe un termen de 2 ani, atunci aceasta nu va merge la inchisoare. De asemenea, in situatia in care prin hotararea de condamnare vi s-a pus in vedere predarea unui imobil, atunci aceasta predare putea fi intreprinsa si de la momentul condamnarii. Atat timp cat exista aceasta obligatie pentru dansa (obligatie de a returna), atunci va trebui sa inapoieze casa respectiva.
Asa cum v-am precizat si anterior, cele mentionate anterior sunt aspecte abstracte, intrucat pentru a oferi un sfat concret trebuie verificata cel putin hotararea de condamnare.