DWQA Questionscare este calea de atac a unei decizii irevocabile?
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna ziua

Intr-o cauza avand ca obiect pretentii am castigat in prima instanta, insa paratul a facut recurs, sentinta casata si trimisa spre rejudecare, iar decizia emisa de tribunalul comercial a fost de respingere a cererii de chemare in judecata ca nefondata, precum si obligarea mea la plata unor cheltuieli de judecata.

Va rog sa-mi spuneti ce mai pot face in aceasta situatie.

va multumesc anticipat

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

In situatia in care nu mai puteti ataca pe calea recursului, atunci aveti la dispozitie contestatia in anulare sau revizuirea (cai extraordinare de atac). Desigur, ca in aceste cazuri, conditiile pentru promovarea unor astfel de actiuni sunt mai stricte, motiv pentru care va recomandam sa verificati pe situl nostru de Articole Juridice aflat la adresa http://www.cjo.ro/aj , articolul privind Caile extraordinare de atac. Contestatia in anulare si Revizuirea. Partea I si Partea II.

CJO.ro va recomanda [link url=http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=4b6794ab1&unique=3a772cc14&redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.mygreencity.ro%2Flanding_p.php]case pt. vremuri de criza[/link], [link url=http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=4b6794ab1&unique=698c81532&redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.bestjobs.ro%2F]bestjobs[/link] si [link url=http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=4b6794ab1&unique=ba6c35713&redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.tjobs.ro%2Fpromovare-cv.html]joburi in strainatate[/link]