DWQA QuestionsBuna ziua!Sunt Popescu Liliana, casatorita de 22 ani,sotul meu vrea divortul,custodia copilului minor si pensie alimentara pentru acesta.Eu neavand venit,mi se poate cere plata acestei pensii? Ce demersuri trebuie sa fac pentru a dovedi vinovatia lui pent
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna ziua!Sunt Popescu Liliana, casatorita de 22 ani,sotul meu vrea divortul,custodia copilului minor si pensie alimentara pentru acesta.Eu neavand venit,mi se poate cere plata acestei pensii?
Ce demersuri trebuie sa fac pentru a dovedi vinovatia lui pentru incheierea casatoriei si a obtine o prestatie compensatorie/despagubire pentru prejudiciul adus prin desfacerea casatoriei?
Detin dovezi(inregistrari audio) si martori ce sustin infidelitatea lui.
El nu doreste si partajul.Avand apratamentul in care locuim ipotecat pentru un imprumut bancar,cum se imparte apartamentul in cazul in care eu intentez partajul ?
Va multumesc!
O zi buna!

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

In cazul in care divortul va fi pronuntat din vina sotului, atunci dvs. aveti sanse mari sa beneficiati de custodia minorului si astfel sa fie acesta obligat la plata unei pensii alimentare. In ce priveste infidelitatea, atunci indicat este sa demonstrati cu ajutorul martorilor aceste aspecte. In ce priveste partajul, chiar daca sotul nu doreste, dvs. puteti solicita partajul, in principiu impartindu-se in cote egale daca s-ar participat la dobandirea imobilului in cote egale.

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!