DWQA Questionsbuna ziua!este posibil sami pierd copilul de 12 ani daca el nu mai vrea sa stea la mine?
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

taicasu este in somaj si locuieste cu maicasa care are 71 de ani?

3 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

buna dimineata!eu am conditi de crestere,serviciu meu este stabil si am un salar destul de bun ca sa le pot oferi la ambi copii tot ce au nevoie,in schimb tatal lor nu poate nici sa le plateasca pensia alimentarasi nici nu le cumpara ce au nevoie.Copilul vrea la taicasu pt. ca acolo face ce vrea in schimb la mine nu face, el are program de invatat,calculator si afara de aceea vrea la taicasu acolo caci il lasa mai mult pe calculator.LOCUITA IN CARE STAU EU CU COPII ESTE PE NUMELE MEU.Am uitat sa va spun ca mai am o fetita de 6 ani si taicasu are restanta la pensia alimentara mai mult de 3 luni.VA MULTUMESC!

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua!

Trebuie sa aveti in vedere ca instanta va tine cont si de dorinta copilului si nu numai de conditiile oferite acestuia. Prin urmare, va trebui sa aveti in vedere si aceste aspect.

Cu stima,
Av. Cristian Barcan

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua!

Situatia trebuie analizata in concret pentru a va oferi un sfat juridic competent, insa principial, copilul poate fi dat in grija tatalui daca copilul doreste acest lucru sau daca conditiile de trai sunt mai bune (dupa cum v-am precizat, situatia trebuie analizata in raport cu realitatea).

Cu stima,
Av. Cristian Barcan