DWQA QuestionsAsistent maternal
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna ziua, as dori sa stiu daca, avand serviciu, pot face cursuri de asistent maternal in jud. olt, cat costa , si daca pot primii in plasament copii, desi inca lucrez ca educatoare. Ma mai intereseaza daca in Slatina se organizeaza cursuri de asistent matrenal ,cat costa si cat dureaza. Gurile rele spun ca si pt aceste cursuri se da spaga! multumesc !

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Din pacate raspunsul este negativ, intrucat persoana care desfasoara o activitate salarizata poate deveni asistent maternal profesionist numai cu conditia încetarii contractului individual de munca pe baza caruia îsi desfasoara respectiva activitate salarizata. De asemenea, aceasta activitate se desfasoara in principiu la domiciliul Dvs. Nu va pot preciza informatii in legatura cu acest tip de cursuri din jud. Olt sau Slatina si nici in ce priveste costurile lor, insa va recomand sa va adresati Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din orasele in care intentionati sa activati in acest sens.

Nu cred ca pentru aceste cursuri este nevoie de o taxa speciala fata de cele normale intrucat exista si firme autorizate private care pot acorda atestatul de asistent maternal.

CJO.ro va recomanda [link url=http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=4b6794ab1&unique=3a772cc14&redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.mygreencity.ro%2Flanding_p.php]case pt. vremuri de criza[/link], [link url=http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=4b6794ab1&unique=698c81532&redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.bestjobs.ro%2F]bestjobs[/link] si [link url=http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=4b6794ab1&unique=ba6c35713&redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.tjobs.ro%2Fpromovare-cv.html]joburi in strainatate[/link]