DWQA QuestionsAs dori sa fac o angajare dar ma lovesc de mai multe probleme. Desfiintare post.
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna seara!

As dori sa fac o angajare dar ma lovesc de mai multe probleme.
In luna decembrie din cauza deficitului financiar, am fost nevoit sa desfiintez un post de munca, asa ca un angajat a fost dat afara. Acum, dupa 4 luni un alt angajat si-a dat demisia. Cum pot face sa angajez o alta persoana fara sa fiu nevoit sa chem angajatul care a fost demis din cauza desfiintarii postului ( pesoana fiind o persoana cu probleme de comportament ).

Va multumesc anticipat!

3 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna seara!

Important este motivul pentru ca a fost demis (in sensul in care a fost concediat doar in baza art. 65), insa daca dvs. redeschideti postul, nu este obligatoriu sa-l rechemati pe acelasi post in functie de situatia concreta. Indicat este sa luati legatura cu un avocat!

Cu stima,
Av. Cristian Barcan
avocat@cjo.ro

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua!

Am avut 5 angajati, unul a fost demis deoarece am desfiintat postul, iar recent un alt angajat si-a depus demisia, asa ca raman in 3 si am nevoie de 4 persoane. Va rog sa imi spuneti daca se poate sa mai angajez o persoana fara sa mai chem angajatul care a fost demis.

Va multumesc!

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua!

Situatia trebuie verificata mai in concret de atat, intrucat totul nu se stabileste doar in raport de numarul angajatilor. Asa cum v-am recomandat si anterior, Indicat este sa luati legatura cu un avocat!

Cu stima,
Av. Cristian Barcan