DWQA QuestionsAnulare act de proprietate ?
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna ziua!
Solicit ajutorul dvs.in leg.cu o problema funciara.Acum 2 ani am castigat in instanta dreptul definitiv si irevocabil asupra unui teren,proprietate personala,aflat si actualmente sub administratia S.C.Drumuri si poduri,SV.Am aflat intre timp ca respectivii au realizat,sub fals,intabularea terenului in cauza.Intrebare:Cum trebuie sa procedez in cazul in care a fost introdusa actiune in judecata de catre noi,cu ajutorul avoc.,de anulare a actelor lor de prop.,iar tot ea,avoc.a decis sa abandonam actiunea,neducand la un final pozitiv,si actionand din nou in scopul revendicarii personale-cu toate acestea fara nici o rezolvare concreta dupa atata timp?Va multumesc anticipat!

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Fiecare dosar difera in functie de situatia de fapt si de raporturile existente intre parti. Avand in vedere ilegalitatea inscrierilor la nivelul Cartii funciare, dvs. puteti solicita anularea tuturor inscrierilor de la nivelul acesteia din urma avand in vedere ca acestea sunt in neconcordanta cu situatia reala de fapt si de drept. De asemenea, avand in vedere ca dvs. ati castigat deja procesul cu SC Drumuri si poduri, puteti stopa orice activitate intreprinsa de societate asupra terenului dvs. si in acelasi timp puteti obliga societatea la restituirea terenului avand in vedere dreptul dvs de proprietate.

Dupa cum v-am mentionat si anterior, fiecare dosar difera iar actiunile intreprinse de catre dvs. au ca obiectiv un rezultat anume. Nu putem aprecia asupra oportunitatii renuntarii sau intentarii unui proces intrucat nu cunoastem toate situatia de fapt si de drept a dvs. Totusi, din cele mentionate de catre dvs., v-am putut mentiona anterior anumite actiuni pe care le puteti formula impotriva societatii (desigur raportat la situatia dintre Dvs si societate).