DWQA QuestionsAnulare act de propietate obtinut prin declaratie falsa
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Cum as putea anula titlul de propietate obtinut dupa aplicarea Legii 18/1991? Mentionez ca fratele meu a depus la Comisia Locala de recontituire a dreptului de propietate o declaratie falsa ,nelegalizata.,conform careia eu as renunta la drepturile ce mi se cuvin. Comisia locala a luat in consideratie aceasta declaratie si a emis titlul de propietate numai pe numele fratelui desi suntem mai multi mostenitori. Intre timp fratele a vindut o parte dintre bunurile imobiliare cuprinse in titlul de propietate, Ce ma sfatuiti sa fac,cum as putea anula titlul de propietate,eventual anula vanzarile de bunuri imobiliare efectuate? Va multumesc,

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

In cazul dvs. va trebui sa mergeti pe calea instantei intrucat este singura capabila sa dispuna anularea titlurilor de proprietate (probleme o sa intalniti in cazul anularii titlurilor celor ce au cumparat cu buna-credinta). Mai mult, trebuie verificat daca dvs. aveti un interes in cauza, intrucat legea 18/1991 prevedea anumite modalitati de intrare in posesie (depunerea unei cereri).

Recomandat este sa consultati un avocat si sa-i prezentati acestuia toate situatia in mod concret, pentru a va putea acorda un sfat concis.

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!