DWQA QuestionsANPC rezolvare reclamatie
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna ziua, pe baza Ordonantei 50 (privind contractele de credit pentru consumatori), am reclamat la ANPC, existenta unor comisioane care, conform ordonantei, sunt interzise. Dupa o grea batalie de 1-2 luni, am obtinut si un numar de inregistrare a reclamatiei.

Nu reusesc, de mai bine de 1 an, sa obtin un raspuns de la ANPC cu privire la situatia reclamatiei (daca este in lucru, daca este respinsa, orice…). Dupa primele doua luni am sunat. Poate am fost ghinionist, nu raspunde nimeni. Apoi am inceput sa trimit mailuri la adresele ANPC (atat cea de la comisariatul din Bucuresti, cat si la adresa generala office@anpc.ro). Am aproximativ 5 solicitari scrise si niciun raspuns, deloc, parca institutia nu mai exista.

Cunoasteti vreo modalitate prin care pot fi „miscate” lucrurile ?. Vreau sa aflu stadiul reclamatiei, sau solutionarea, daca exista una, eventual ce pot face?. Va multumesc.

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna seara,

In cazul dvs. indicat ar fi sa le trimiteti o cerere scrisa (in plic cu confirmare de primire), cerere prin care sa le solicitati raspunsul cu privire la cererea deja inregistrata.

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!