DWQA Questionsajutor privat in rezolvare speta
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna dimineata! Ma numesc Ion Eduard si sunt din Gaesti, jud. Dambovita.
In urma cu o luna mi-ati dat un raspuns la o speta in legatura cu un stalp de electricitate amplasat pe terenul meu extravilan si m-ati sfatuit sa fac o notificare catre Electrica Nord SA pentru a muta stalpul sau a primi despagubiri conform legii 13/2007, deoarece pe acest teren am infiintat o livada si acest stalp ma impiedica sa fac lucrarile agricole si tratamentele fitosanitare.
Deoarece pana la aceasta data am fost implicat in alte proiecte, nu m-am putut ocupa si de aceasta problema. Ce vreau sa va intreb? Va puteti ocupa dvs de aceasta speta, in sensul sa faceti notificarea catre electrica si toate demersurile care mai sunt necesare in schimbul unui onorariu?
Astept raspunsul dvs pe adresa de e-mail!

Cu stima,
Eduard Ion

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Desigur ca va putem ajuta in solutionarea problemei Dvs. avand in vedere serviciul nostru de Redactari Actiuni si Cereri. Echipa noastra poate sa redacteze si compuna adresa catre Electrica intr-un mod profesionist si cat mai eficient pentru Dvs. Aceasta notificare va fi formulata raportandu-ne la situatia Dvs. de fapt si in functie de cele mentionate.

Pentru mai multe detalii cu privire la serviciul de Redactari, va rugam sa vizitati urmatorul link: [link url=http://www.cjo.ro/redactari]Redactari Actiuni si Cereri[/link]

Va multumim,
Echipa CJO.ro