DWQA QuestionsAdministratie de proprietari
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna seara, mafia din asociatia de proprietari la primaria sect 4 aceeasi situatie la sesizarea mea privind reparatia terasei,am primit un raspuns de anul trecut adresat altei persoane la sesizarea greselii am primit alt”praf in ochi” apoi am inteles ca nu functioneaza sistemul cui ma adresez impotriva coruptiei din asociatiile de proprietari? Cum credeti ca se poate nu reusesc sa stau de vorba personal cu primarul sect 4 la audiente nu treci de consilieri ”grabiti” as vrea sa fac un memoriu la presedintele tarii, cum credeti ca se poate ajunge la primarul sect 4 ? eu incerc de doua luni degeaba.
Care sunt conditiile de retragere a atestatului de administrator a administratului de la primaria sect 4 bucuresti,deoarece exista multe reclamatii la adresa lui si a lucrat din anul 2008,ca adm ”atestat”desi acest atestat e luat abia in 2009,pe banii asociatiei noastre?
Va multumesc.

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna seara,

Din cate cunosc Primarul are un program de audiente stabilit, program la care va trebui sa va inscrieti pentru a ajunge in audienta. In ce priveste atestatul, acesta se retrage de Primaria Sector 4, adica Comisia care se ocupa de controlul acestora. Daca va inscrieti in audienta, aveti sanse sa se ia masura retragerii atestatului.