DWQA Questionsaccident la scoala in timpul pauzei
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna seara,
iN TIMP CE SERVEA MASA COPILUL MEU PE CLASA 1, A FOST ACCIDENTAT LA OCHI FOARTE GRAV, SUTURA PE GLOB DESCHIS SI CATARACTA TRAUMATICA, CU SCHIMBARE CRISTALIN.iN PREZENT VEDERE FOARTE SLABA SI CONSULTATII DESE LA OFTALMOLOG.cINE ESTE VINOVAT, CUM MA POT CONSTITUI PARTE CIVILA SI CU CHELTIELI MINIMINE MI SE POATE DA AVOCAT DIN OFICIU? cE CASTIG AS PUTEA AVEA IN PROCES? POT DA IN JUDECATA INSTITUTIA CA NU A OFERIT CONDITII OPTIE DE SERVIT MASA,SAU CE POT FACE?
Am facut plangere penala , dar rezolutia a fost ca ii lipseste obiectul constitutiv al faptei.Nu am mai facut recurs acelei plangeri.

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Va trebui verificat cu atentie cine este raspunzator pentru savarsirea accidentului pentru a observa cine este tras la raspundere. In cazul in care sunt incidente mai multe raspunderi civile, atunci va puteti indrepta impotriva tuturor, inclusiv institutia.

In ce priveste avocatul, onorariul acestuia poae fi acoperit, trebuind sa faceti o cerere pentru un avocat si sa depuneti o cerere de ajutor public judiciar in cadrul unui proces.

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!