DWQA QuestionsAccident colectiv,vinovatul nu a semnat procesul verbal!
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

In urma unui accident in care au fost avariate 3 masini plus cea a vinovatul,a mea fiind cea mai tare avariata , dupa incheierea procesului verbal de constatare vinovatul nu a vrut sa semneze procesul verbal nefiind deacord cu cele scrise in declaratie. Pe langa soferii implicati in accident mai sunt si 3 martori care sustin vinovatia acestuia. Vinovatul a depasit in curba si linie continua! Nu pot repara masina pana nu semneaza vinovatul procesul verbal! Ce pot face ?

4 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Accidentul a avut loc pe 11.04.2012 in Jud. Bacau. Inspectorul de daune a evaluat masina dar sevice-ul nu poate incepe lucrarea datorita procesului verbal nesemnat de vinovat!

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Indicat este luati legatura cu politistul care se ocupa de dosar. Vinovatul daca nu a vrut sa semneze procesu-verbal nu inseamna ca nu e vinovat. Vinovatia s-a constatat de catre Politie, iar dvs., ar trebui sa discutati cu cei de la asigurare. In cazul in care refuza si cei de la asigurare, precum si cel vinovat, atunci va trebui sa-i actionati in instanta.

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Am fost implicate 3 masini din diferite localitati. Doua persoane juridice si una fizica. Ar fi mai bine sa ne reprezinte in instanta avocatul unei persoane juridice sau sa intentam procese separate asupra vinovatului? Si in localitati diferite!

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Cel mai indicat este sa se porneasca un singur dosar care sa cuprinda toate partile insa problema dumneavoastra necesita o analiza profesionala si detaliata din partea unui avocat, intrucat consecintele juridice sunt direct influentate de examinarea in detaliu a situatiei expuse. Va recomandam serviciul Sfat Juridic PRIVAT care presupune acordarea unei consultatii detaliate si personalizate de catre un avocat.

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!