DWQA QuestionsAbuzuri comise de Administrator de bloc si Presedinte
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Locuiesc intr-un bloc la ultimul etaj, mentionez faptul ca: Am mereu inundatie pe pereti, mucegai, imi cad bucati de zid deja in pat, si nu se face nimic de catre asociatie pe motiv ca nu sunt bani
Recunosc ca sunt restantier, in anul 2008 aprilie aveam restanta de 1600 ron, iar dupa cateva zile am observat ca au disparut 1000 ron ramanand 600 ron, l-am intrebat pe fostul administrator de ce au scazut banii si nu a vrut sa imi RASPUNDA in mod clar, in martie 2010 ajunsesem tot la 1600 restanta am mai achitat intre timp, am achitat 700 ron si dupa doua zile, m-am trezit cu 3000 ron pe lista!!!!!!!!!!
Am fost la Presedinte, de fapt la NEVASTA lui, pentru ca el este Presedinte doar cu numele, o baga pe ea pe nevasta la tot ce trebuie sa faca el; si mi-a raspuns asa citez : A GRESIT CALCULATORUL ATUNCI CAND TI-SA SCAZUT BANII, si PE LANGA MAI ACHITI SI PENALIZARI DE 100%!!!!!!!! adica vreo 2000 ron, mi-a mai zis in zeflemea ca

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna seara,

In cazul unor astfel de nereguli cel mai indicat este sa mergeti la departamentul pentru controlul asociatiilor de proprietari din cadrul primariei de care apartineti pentru a face un control. In cazul in care vor gasi nereguli, acestia pot lua masurile necesare.

Mai mult, in cazul in care exista probleme de natura penala, ati putea formula si o plangere penala impotriva celor vinovati. Insa, deocamdata, ar fi bine sa incepeti cu sesizarea primariei.

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!