DWQA Questions1. Locuinta ANL pentru tineri. 2. Taxe succesorale
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna ziua As vrea sa stiu daca se poate depune dosar de catre tinerii casatoriti cu adresa in mediul rural(sat Magheru) pentru proiectul ANL in localitate Dr Tr Severin?? Actele de casatorie au fost scoase in localitate. O alta intrebare ar fi legata de taxa de succesiune: as vrea sa stiu cat m-ar costa pe mine daca as vrea sa deschid succesiunea pentru o locuinta in mediul rural(am inteles ca difera pretul in functie de zona rural sau urban). Am fost la un notar in localitate sa intreb dar mi-a spus ca trebuie sa vada locuinta! Conteaza acest lucru sau este o taxa fixa ce trebuie platita??? Multumesc

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

1. N-ar trebui sa aveti nicio problema, insa cel mai recomandat ar fi sa discutati in mod direct cu cei de la Primaria Tr. Severin.

2. Nu, nu este nevoie sa vada casa in sine intrucat grilele notarilor se raporteaza la amplasare si la anul constructiei. Probabil ca v-a specificat acest aspect deoarece doreste sa vada starea constructiei pentru a cunoaste unde o incadreaza ca valoare. Totusi, incercati sa luati legatura si cu alt notar.